Egyedi CPL fóliás beltéri ajtók


Véget ért az egyen-ajtók hódító korszaka! Ötleteinek ma már csak fantáziája szab határt. A FULL beltéri ajtócsaláddal az összes egyedi megrendelői elképzelés megvalósítható.

Akár minden beltéri ajtó egyénileg megálmodott méretben, felülettel és kivitelben pompázhat a lakásában, irodájában.

Tiszta vonalvezetésű ajtók, amelyek időtlenséget és kiegyensúlyozott atmoszférát teremtenek otthonába. A magas kézműves minőség, és a klasszikus design eleganciát sugároz.

Felületek:

Tok:

Átfogótok utólag szerelhető kivitelben. Az esztétikus takaró borítások beállításával akár a meglévő falvastagsághoz igazodó méretekben.

Gumitömítés:

A beltéri ajtó tokján a tokmag oldalához rögzített gumitömítés a csendesebb működtetést és az illeszkedést biztosítja. A gumitömítéseket az ajtó színéhez igazodva alkalmazzuk. 

Zár:

Pascal beltéri ajtó zártest mely az ajtó csukásában és zárásában biztosít feladatot. A megfelelő zártest típusok kiválasztásában a helyiségek funkciója játszik döntő szerepet, normál ajtó zárására BB (szakállas kulcsos) vagy kulcs nélküli BLIND-es (kulcshely kimarás nélküli) zártestet javaslunk, a mellékhelyiségek, fürdőszobák zárására WC (ráfordítós) típusú zártestet, valamint az irodák, öltözők, raktárak esetén PZ (cilinderbetétes) zártest a javasolt választás.


Szerkezet:

A beltéri ajtó belső felépítése határozza meg milyen szerepet szánunk neki. Lakások, családiházak normál, átlagos felhasználáshoz a papírrács betétes lapszerkezet tökéletesen elegendő az ajtó időtálló felépítéséhez. Középületek, irodák, iskolák, óvodák, illetve a magas igénybevétel esetén a furatolt illetve tömör faforgács betét lapszerkezet javaslott. Speciális betét szerkezetek segítségével különböző tulajdonságokkal ruházhatjuk fel ajtajainkat. Ebben az esetben az ajtó tokja is a speciális igényekhez idomul.

Kilincs:

A beltéri ajtó kiválasztásánál elengedhetetlen tartozék a tökéletes kilincs. A forma, anyag, funkció, stb. mind fontos szempont a megfelelő kilincs kiválasztásában. A kilincsgyar.hu ebben nyújt segítséget, hogy az Ön ízlésének, az ajtó stílusához és technikai tulajdonságainak legmegfelelőbb kilincset válassza.


Pánt:

A könnyített papírrács-betétes ajtó lapok nikkel V0020 típusú 2 részes pánttal, a tömör-faforgács lapszerkezetű ajtók V0026 három részes pánttal szereljük. Indokolt esetben például az alapáras mérethatároktól eltérő ajtók esetén a nagy magasságot illetve a megnövekedett súly miatt 3 darab pántot alkalmazunk az ajtólap rögzítésekor.

Felület:

Karcálló
Kopásálló
Parázsálló
Folt tisztító
Fényálló


Kiegészítők:

Automataküszöb
Keményfaküszöb
Szellőző


Tervezze meg egyedi beltéri ajtóját: https://configurator.full.co.hu/dashboard


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.