EcoTor garázskapu


Az EcoTor szekcionált garázskapu kazettás valamint vízszintes bordás azon belül keskeny és szélesbordás kivitelben választható. Sima felületű paneljeink modern megjelenésükkel növelik a választékot. Esztétikus külső mellé többféle üvegezés, különböző színű és kivitelű fogantyúval és zárszerkezettel is rendelhető. A dekorfóliás aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye alapszínek mellett további 48 dekorfólia közül választva teheti egyedivé garázskapuját.

Az ECOTOR szekcionált garázskapu magas műszaki színvonalát biztosítja, hogy kíváló minőségű megbizható SOMMERmotorokkal vannak felszerelve amire 5 év gyári garancia vonatkozik. Továbbá 10 év panel átrozsdádodási garancia érvényes!


ECOTOR Garázskapu Panelek

Az ECOTOR garázskapuk a legszélesebb szín, mintázat és felület választékot kínálják. A közkedvelt fehéren kívül 200 szín és 30 féle fadekor kivitel választható. Így szinte nincs is olyan különleges igény, melyre ne nyújtana megoldást egy ECOTOR garázskapu.


ECOTOR EASY GARÁZSKAPU PANELEKECOTOR GARÁZSKAPU FEHÉR PANELEKECOTOR GARÁZSKAPU FADEKOR PANELEKECOTOR GARÁZSKAPU KAZETTÁS MINTÁZATÚ PANELEKECOTOR GARÁZSKAPU KÜLÖNLEGES PANELEK(szélesbordás, borda nélküli és mikrobordás mintázattal, RAL 7016 szürke és RAL 9006 ezüstszürke színben)


Az ECOTOR esetében a 140 alapméreten kívül, bármilyen egyedi méretben rendelhető a garázskapu 6000 mm szélességig és 2965 mm magasságig FELÁR NÉLKÜL!

Dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, mely a panelek teljes szélességében, a kapulapok belsejében elrejtett merevítőkkel van ellátva. Ez rendkívüli stabilitást biztosít!

A 4cm vastag kapulapok szigetelő anyaga környezetbarát, habosított poliuretán, melynek köszönhetően kimagasló a hang és hő szigetelés (0,5 W/M2K). Akár egy 38cm-es téglafal! Fűtött garázsokhoz alkalmazva, jelentős mértékben csökkenti a fűtés költségeit. Kiváló mechanikai és szigetelési tulajdonságaikat természetes fizikai és kémiai közegben, - 30°C és + 100°C között garantáltan megtartja.

A rozsdától nem kell tartani mert a kapulapok horganyzott acéllemezből készülnek, melyet két réteg festék fed. Így tökéletesen ellenál az időjárásnak.

A görgőtartó, a vezetősín, a beépítő keret, a zsanérok, a torziós rugó, és az egyéb acél alkatrészek szinténhorganyzottak. Ez biztosítja a garázskapu hosszú élettartamát, és a belső szerkezeti elemeknek is esztétikus megjelenést kölcsönöz.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.